Icons Icons

Ett år innehåller som sagt många händelser och 2017 var ett intensivt år på många sätt med många utmaningar. Det innebar bl.a. mycket studier för mig och jag kunde äntligen certifiera till doktor i akupunktur och Traditionell Kinesisk Medicin. Kommer ni ihåg – förra året var eldtuppens år. En tupp är hårt arbetande och i eldåret var vi inte längre nöjda med jakten på våra drömmar, vi ville göra verklighet av dem.. Tuppen är en symbol för gryning och uppvaknande och Eldtuppens år visade att det finns en kraft i grupper vilket också kan liknas vid kycklingarnas sätt att flockas för att tillsammans kämpa mot t.ex. rovdjur, MEE TOO rörelsen växte fram!


Enligt den kinesiska almanackan befinner vi oss fortfarande i Eldtuppens år som varar ända till 15 februari 2018.. Då lämnar vi det gamla året och ser fram emot ett Nytt år och nya möjligheter… Nytt år och nya utmaningar… under jordhundens år. Vi kan själv välja hur vi vill se på livet och tiden. Jag ser med stor tillförsikt fram emot 2018 och Hundens År som vi alltså träder in i den 16 februari enligt den kinesiska almanackan.

Nytt år innebar också flytt till nya lokaler för min praktik (sedan 1 december 2017 finns jag i Yogastudions superfina lokaler på Kyr kogatan 29) och därmed nya lösningar, men även nya möjligheter för Qigongverksamheten. Jag kommer inte (denna terminen i.a.f.) kunna ha kvällskurser utan får lägga upp kursverksamheten i form av helgkurser istället. Större, ljusare och fina lokaler med duschmöjligheter och möjlighet till umgänge! Intensiva träningshelger då vi verkligen kan komma igång med träningen och boosta kroppen.
Jag kommer att sätta upp en helgkurs för nybörjare och en helgkurs för de som tidigare gått steg 1 och 2. Steg 3-4 kommer till hösten. Håll utkik efter datum!

Kram Pernilla