Icons Icons

 

Den 22 augusti 2018 genomför vi ännu en Qigong resa till Beidaihe Medical Qigong Rehabilitation Hospital, Beidaihe, för att träna Medicinsk Qigong och Tai Ji Quan. Vi kommer även att besöka Beijing och dess sevärdheter.

 

Beidaihe är vackert beläget i en stor bukt vi gula havet, berömt för sina badstränder, som inbjuder till sol och bad. Qigong Centret ligger ca 150 m från stranden och vi tränar utomhus i skuggan från pinjeträden. Vi bor i luftkonditionerade rum med toalett och dusch.

Här kommer vi att stanna under tiden 23 augusti tom 3 september för att studera Nei Yang Gong under Dr. Liu Yafei och Ms. Zhou Li samt Tai Ji Quan under Master Feng Yi Jian och Dr. Xiao Yuande. Träningen kommer att bestå av 1 timme TaiJi Quan och 2 timmar Nei Yang Gong per dag samt 1 timme Quiet Qigong.

Efter 12 härliga dagar i Beidaihe åker vi till Beijing där vi har 4 dagar med utflykter (Den Kinsesiska Muren, Förbjudna Staden, Sommarpalatset, Himmelens Tempel, Andarnas Väg mm.) och KungFu show på kvällen. Vi kommer att ha 1 st dag till shopping och övrigt vi vill göra på egen hand.

 

2018 års Qigongresa till Kina

          Beidaihe – Beijing

 

Läs programmet för resan 2016 här: Qigongresa 2016

 

ANMÄL DITT INTRESSE HÄR